1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε στον σχηματισμό της Διεθνούς Επιχείρησης σας σε οποιαδήποτε υπεράκτια δικαιοδοσία. Μετά από λεπτομερή ανάλυση των αναγκών σας, θα σας παρέχουμε το καλύτερο σχέδιο για να κρατήσετε την επιχείρησή σας στο υψηλότερο επίπεδο.

Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους πολλοί επιχειρηματίες προτιμούν να κινηθούν σε offshore δικαιοδοσίες είναι οι: πολλές επιλογές τραπεζικής, ευκολότερες συναλλαγές, επενδύσεις, holding, χρηματοδότηση, επαγγελματικές υπηρεσίες ή παροχή συμβουλών, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσης, η καλύτερη διαχείριση πλοίων και σκαφών που τυχόν κατέχουν, ο προσωπικός και εταιρικός φορολογικός σχεδιασμός.

Εκτός από τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα της συνολικής ή μερικής απαλλαγής από φόρους και δασμούς, καθώς και ένα συνεργατικό ρυθμιστικό καθεστώς, οι IBC’s, που θεσπίστηκαν στο πλαίσιο των Offshore κανονισμών και πράξεων μπορούν να απολαύσουν τα προστιθέμενη οφέλη της ανωνυμίας και γρήγορης διαμόρφωσης.

Επιπλέον, κάτω από ορισμένες συνθήκες, είναι συμφέρουσα η ίδρυση εταιρειών μέσω υποκαταστημάτων ή μεταφοράς έδρας της υπάρχουσας εταιρείας. Η Corporate Deals μπορεί να σας παρέχει βοήθεια από την αρχικό φορολογικό και νομικό σχεδιασμό έως την ίδρυση της Διεθνούς εταιρείας σας.

Ορισμένες χώρες, μάλιστα, προσφέρουν ιδιαίτερα ελκυστικές φορολογικές ελαφρύνσεις σε άτομα που επιθυμούν να εγκατασταθούν, απευθύνεται δε κυρίως σε εκείνους που δεν επιθυμούν να αναλάβουν εργασία στο συγκεκριμένο τόπο.

Έχουμε επίσης πελάτες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις στην προτιμόμενη από πλευράς τους νομική δικαιοδοσία, και μπορούμε να βοηθήσουμε όχι μόνο με την εγγραφή της εταιρείας, αλλά και με άλλα θέματα που τυχόν θα προκύψουν όπως θέματα έκδοσης αδειών παραμονής προς υποψήφιους εργαζόμενους καθώς και με την έκδοση των αδειών εργασίας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Μια λεπτομερής έρευνα αγοράς θα σας βοηθήσει να μάθετε τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες, τον ανταγωνισμό, την υλικοτεχνική υποδομή, τα προϊόντα και τις τιμές. Επιπλέον, σε περίπτωση που χρειαστεί να εκτελέστει μια μελέτη σκοπιμότητας προκειμένου να προβλεφθεί το κεφάλαιο και οι αρχικές ταμειακές ροές που απαιτούνται για τη λειτουργία της επιχείρησης, καθώς και να προβλεβθεί το κέρδος ή η ζημία είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε.

Με βάση την έρευνα αγοράς, προσφέρουμε στους πολύτιμους πελάτες μας την απαραίτητη βοήθεια στην προετοιμασία του επιχειρηματικού σχεδίου τους. Η εκτενής εμπειρία των τοπικών επιχειρήσεων, η καλή γνώση σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς της Κύπρου και της Ελλάδας είναι τα κύρια πλεονεκτήματά μας.

Η Corporate Deals θα επικεντρωθεί στις ανάγκες των πελατών, και οι υπηρεσίες μας εκτελούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς ανά πάσα στιγμή. Έχουμε επικεντρωθεί σε τομείς που έχουν σημασία για την επιχείρησή σας και κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Κάθε πελάτης, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορεί να υπολογίζει στην προσωπική συμμετοχή των επαγγελματιών που στελεχώνουν την ομάδα μας.

Είτε είστε ένας διεθνής οργανισμός, θυγατρική, γραφείο αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα ή Κύπρο ή ένας ιδιοκτήτης που ψάχνει για τις κορυφαίες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρηματικό επίπεδο, τότε είμαστε το ιδανικό μέρος για να ζητήσετε βοήθεια.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε φορολογικά και λογιστικά θέματα. Σε συνεργασία με το γραφείο των πιστοποιημένων ορκωτών λογιστών, Λουκά & Λουκά στη Λευκωσία, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Από την εγγραφή στο Μητρώο Φ.Π.Α. και τις υπόλοιπες φορολογικές αρχές στην Κύπρο και στην Ελλάδα μέχρι την επίλυση πολύπλοκων φορολογικών θέματων, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε απολύτως. Η ομάδα μας που αποτελείται από εταιρικά στελέχη, μαζί με τους ορκωτούς λογιστές στην Κύπρο θα ακούσει και θα σας προτείνει την καλύτερη λύση που θα κάνει την εταιρεία σας νικητή.

Γιατί η Κύπρος; Διότι:

Έχει ένα ελκυστικό φορολογικό καθεστώς, με τον εταιρικό φόρο να κυμαίνεται στο 12,5%.
Δεν υπάρχει φόρος εγγραφής στην Καθαρή Αξία Ενεργητικού του Αμοιβαίου Κεφαλαίου.
Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας με 44 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και το σημαντικότερο, με τη Ρωσία, την Πολωνία, την Ινδία και την Κίνα, μεταξύ άλλων.
Έχει μια στρατηγική θέση, καθώς βρίσκεται κοντά σε τρεις ηπείρους και παρέχει μια πύλη προς τη Μέση Ανατολή.
Έχει ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης για τομείς πετρελαίου και φυσικού αερίου.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ

Η Corporate Deals μπορεί να σας βοηθήσεις στο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο. Με ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τραπεζών, σε περίπου 20 χώρες παγκοσμίως, μπορούμε να βρούμε τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ανοίγοντας ένα Διεθνή Τραπεζικό Λογαριασμό

Ένας διεθνής τραπεζικός λογαριασμός είναι ένας λογαριασμός που ανοίγεται σε μια χώρα που βρίσκεται εκτός της χώρας διαμονής του δικαιούχου του λογαριασμού. Οι διεθνείς τραπεζικοί λογαριασμοί προτιμώνται κυρίως για οικονομικούς και νομικούς λόγους – μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής, χαμηλή ή μηδενική φορολόγηση, και την προστασία από την πολιτική και οικονομική αστάθεια σε σχέση με την επικρατούσα κατάσταση στη χώρας διαμονής σας. Με την εισαγωγή του web banking και των διεθνώς αποδεκτών χρεωστικών κάρτών ή / και πιστωτικών καρτών, η διεθνής τραπεζική είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Η Corporate Deals έχει δημιουργήσει μια συνεργασία με τοπικές και διεθνείς τράπεζες σε πάνω από 20 χώρες, και με τη γνώση και την εμπειρία μας, είμαστε σε μια ιδανική θέση για να εντοπίσουμε μια τράπεζα, που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Τύποι λογαριασμών που μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε στα άτομα και τις επιχειρήσεις την ευκολία και την ικανότητα του ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών σε παγκόσμια χρηματοπιστωτικά κέντρα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιούνται για να ανοίξει αυτό το είδος των λογαριασμών ειναί αναγνωρισμένες διεθνείς και τοπικές τράπεζες. Προσφέρουμε σήμερα τρεις κύριους τύπους λογαριασμών:

Προσωπικοί Τραπεζικοί Λογαριασμοί.

Εταιρικοί Τραπεζικοί Λογαριασμοί.

Επενδυτικοί Τραπεζικοί Λογαριασμοί.

Η Corporate Deals προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων τραπεζικών υπηρεσιών. Οι τραπεζικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: παροχή βοήθειας σε κάθε βήμα της διαδικασίας ανοίγματος των λογαριασμών, την καθημερινή διαχείριση των επικοινωνιών, την παροχή υπηρεσιών υπογράφοντα λογαριασμού – σε ορισμένες περιπτώσεις,τη διαχείριση των διαθεσίμων, τη διαπραγμάτευση για καλύτερους όρους όσον αφορά τα επιτόκια των δανείων, καταθέσεων κλπ.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η εταιρεία μας έχει αποκτήσει μια ισχυρή φήμη στην επίτευξη υψηλών επιπέδων ικανοποίησης των πελατών. Το έμπειρο προσωπικό μας, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό τομέα, μπορεί να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Πιστεύουμε ότι η Corporate Deals προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών, τιμών και ποιότητας, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Σας παρέχει μια ρεαλιστική και αντικειμενική πληροφόρηση για τις υπηρεσίες, τα χρονοδιαγράμματα, και τα τέλη, ώστε να μπορείτε να προβείτε σε ολοκληρωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επιλογές σας.

REAL ESTATE

Η Corporate Deals παρέχει βοήθεια και συμβουλές αναφορικά με εμπορικά ζητήματα και ζητήματα ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης ακίνητης περιουσίας από αλλοδαπούς και ημεδαπούς στην Κύπρο και Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Σύνταξη προσχεδίων, αναθεώρηση και διαπραγμάτευση συμβολαίων πώλησης και αγοράς.
 • Σύνταξη προσχεδίων, διαπραγμάτευση, ανάθεση, τερματισμό και ανανέωση εκμισθώσεων.
 • Αιτήσεις στις αρμόδιες αρχές για την εξασφάλιση αναγκαίων αδειών για την απόκτηση ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο και την Ελλάδα.
 • Βοήθεια στην απόκτηση τραπεζικής χρηματοδότησης για την αγορά ιδιοκτησίας.
 • Διαθήκες, Επικυρώσεις και Επανασφραγίσεις Διαθηκών.
 • Διαχείριση ακίνητης περιουσίας αποβιώσαντος και τον διαμερισμό της στους νόμιμους κληρονόμους.

Διεθνής Είσπραξη Χρέους

* Είσπαξη χρέους σε B2B πελάτες σε Κύπρο, Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.
* Ευρύ δίκτυο συνεργατών και παρουσία στους περισσότερους διεθνείς οργανισμούς που σχετίζονται με την είσπραξη χρέους.
* Χειρισμός των υποθέσεων από έμπειρους υπαλλήλους και δικηγόρους.
* Χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών είσπραξης χρέους και λογισμικού.
* Συνεχής ενήμερωση των πελατών μας αναφορικά με την πρόοδο των υποθέσεων τους.

Είτε είστε ένας διεθνής οργανισμός, θυγατρική, γραφείο αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα, Κύπρο ή στο εξωτερικό ή ένας ιδιώτης ο οποίος αναζητά την παροχή κορυφαίων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρηματικό επίπεδο, είμαστε σε ιδανική θέση για να σας παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια.

Διεθνής Φορολογικός Σχεδιασμός

Συνδυάζοντας τον χαμηλότερο συντελεστή φορολόγησης εταιριών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μηδενική φορολόγηση μερισμάτων, ένα πολύ ανταγωνιστικό

 Οι Κυπριακές εταιρείες έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχή οχήματα για διεθνή φορολογικό προγραμματισμό.

Συνδυάζοντας τον χαμηλότερο συντελεστή φορολόγησης εταιριών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μηδενική φορολόγηση μερισμάτων, ένα εντυπωσιακό δίκτυο συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολόγησης, ένα πολύ ανταγωνιστικό συντελεστή ΦΠΑ (19%), και όλα τα επιπρόσθετά πλεονεκτήματα που παρέχει η νομοθεσία της Κύπρου,

Η Κύπρος έχει καταστεί κατάλληλη τόσο για επενδύσεις εντός τόσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν υπάρχουν επενδυτικές δραστηριότητες που δεν είναι κατάλληλες για το φορολογικό περιβάλλον της Κύπρου.

Ωστόσο, υπάρχουν επενδυτικές δραστηριότητες οι οποίες είναι οι πλέον ιδανικές για το κυπριακό φορολογικό περιβάλλον, όπως:

 • Ιθύνουσες εταιρείες (Holding companies)
 • Χρηματοδοτικές εταιρείες
 • Εταιρείες είσπραξης Δικαιωμάτων (Royalty companies)
 • Επενδυτικά κεφάλαια και ιδιωτικά Συλλογικά Επενδυτικά Σχέδια
 • Εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών
 • Εργασίες Κεντρικών Γραφείων (Head office operations)
 • Δραστηριότητες κάθε φύσης στην Νότια Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την Ανατολική Ευρώπη και Ινδία

Η Corporate Deals  διαθέτει ομάδα ειδική σε θέματα φορολογίας η οποία επικεντρώνεται στην καλύτερη φορολογική δόμηση των συναλλαγών και συμβουλεύει τους πελάτες σε πολύπλοκα θέματα στους τομείς της προσωπικής τους φορολογίας καθώς και της φορολογίας των εταιρειών τους, στην διαχείριση των περιουσιακών τους στοιχείων και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην χορήγηση φορολογικών γνωμοδοτήσεων και στην εκπροσώπηση πελατών ενώπιον των φορολογικών αρχών.

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Η Corporate Deals  παρέχει συμβουλές σχετικά με την αδειοδότηση και την λειτουργία τραπεζικών μονάδων, επενδυτικών εταιρειών, συλλογικών επενδυτικών σχεδίων, αμοιβαίων κεφαλαίων και ασφαλιστικών εταιρειών.

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα νομικών υπηρεσιών το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

 • Σχεδιασμό και υλοποίηση της κατάλληλης εταιρικής και οργανωτικής δομής
 • Προετοιμασία, υποβολή και παρακολούθηση της διαδικασίας αδειοδότησης
 • Προετοιμασία εγχειριδίων εσωτερικής λειτουργίας
 • Συνεχής φορολογική και νομική υποστήριξη

Λογιστικές & Eλεγκτικές υπηρεσίες

Οι Κυπριακές εταιρίες, σύμφωνα με τον περί Εταιρειών νόμο και την φορολογική νομοθεσία θα πρέπει να διατηρούν τα ορθά λογιστικά βιβλία και αρχεία σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα να καταχωρούν ετήσιες φορολογικές δηλώσεις και να ετοιμάζουν ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις.

Η Corporate Deals , σε συνεργασία με προτεινόμενους συνεργάτες, μπορεί να προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Λογιστικά βιβλία και τήρηση αρχείου σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
 • Βοήθεια στη δημιουργία των ηλεκτρονικών λογιστικών συστημάτων στις εγκαταστάσεις των πελατών
 • Εγγραφή στο Φόρο Εισοδήματος και σε Κοινωνικές Ασφαλίσεις
 • Εγγραφή στο ΦΠΑ, VIES και INTRASTAT
 • Σύνταξη και υποβολή δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος, ΦΠΑ, VIES, INTRASTAT και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στα αρμόδια Κυβερνητικά Τμήματα
 • Επικοινωνία με την εφορία και την στατιστική υπηρεσία της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και άλλων κυβερνητικών οργάνων που χειρίζονται εταιρικά θέματα
 • Προετοιμασία μηνιαίων, τριμηνιαίων, εξαμηνιαίων και ετήσιων οικονομικών αναφορών σχετικά με τις επιδόσεις της εταιρείας για σκοπούς υποβολής διαχειριστικών εκθέσεων
 • Διαχείριση οικονομικών καταστάσεων
 • Μισθοδοσία
 • Υπηρεσίες ανθρωπίνου δυναμικού και κοινωνικής ασφάλισης
 • Προώθηση αλληλογραφίας, υπηρεσίες παροχής θυρίδας, τηλεφώνου και φαξ
 • Προώθηση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και παροχή ιστοσελίδας
 • Λογιστικός έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων
 • Εκθέσεις Οικονομικής δέουσας επιμέλειας (Financial Due Diligence Reports)

Preferred service providers of our firm include professional accounting and audit firms, members of the Association of Chartered Certified Accountants of the UK (ACCA) and the Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC).

Εταιρικές & Εμπιστευτικές Υπηρεσίες

Η Corporate Deals  διαθέτει προσοντούχο και πεπειραμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να προσφέρει συμβουλές και λύσεις σε όλα τα θέματα τα οποία σχετίζονται με την εγγραφή οποιουδήποτε τύπου νομικής οντότητας στην Κύπρο. Η εταιρία μας  διαθέτει  καταρτισμένο με μεγάλη  εμπειρία σε υπηρεσίες αυτού του τομέα προσωπικό και λόγω των μακροχρόνιων σχέσεων με συνεργάτες από όλη την υφήλιο,  μπορεί να προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες στους πελάτες του:

Βασικές Εταιρικές Υπηρεσίες

 • Εγγραφές εταιρειών
 • Υπηρεσίες Διευθυντών
 • Υπηρεσίες Μετόχων
 • Γραμματέας εταιρείας
 • Εγγεγραμμένο Γραφείο
 • Υπηρεσίες διαχείρισης

Παρεπόμενες Εταιρικές Υπηρεσίες

 • Τήρηση νομικών βιβλίων
 • Οργάνωση γενικών συνελεύσεων
 • Πρακτικά συνελεύσεων Μετόχων και Διοικητικού Συμβουλίου
 • Μεταφράσεις, συμβολαιογραφικές πράξεις και αρχειοθέτηση εγγράφων
 • Άλλες γραμματειακές υπηρεσίες

Εγγραφή και Διαχείριση Εταιρειών Παγκοσμίως

Το Τμήμα Διεθνούς Εταιρικού και Φορολογικού σχεδιασμού του γραφείου μας, προσφέρει τώρα παγκοσμίως υπηρεσίες εγγραφής  εταιρειών, καθώς επίσης και σχετικές με εταιρείες  διαχειριστικές και διοικητικές υπηρεσίες.  Οι πελάτες μας θα μπορούν πλέον να έχουν μια “ενιαία εξυπηρέτηση”  (“ one-stop-shop”) στην δημιουργία και διαχείριση των εταιρειών τους,  χωρίς την ανάγκη να συνεργάζονται ή να συντονίζονται  με διαφορετικούς  επαγγελματίες.

Έμπειρη ομάδα του Δικηγορικού Οίκου μας σε στενή συνεργασία με ανεξάρτητους επαγγελματίες  από όλο τον κόσμο, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο και έχει την δυνατότητα να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες σε όλα τα μεγάλα χρηματοοικονομικά κέντρα.  Η ευρεία εμπειρία μας και η πολύχρονη συνεργασία μας  με αξιόλογους δικηγορικούς οίκους και με παροχής εταιρικών υπηρεσιών παγκοσμίως, μας επιτρέπει να παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Πρωτοβάθμιες εταιρικές  υπηρεσίες

 • Ίδρυση εταιρειών, υποκαταστημάτων, συνεταιρισμών
 • Δημιουργία  καταπιστευμάτων
 • Διαχείριση και διοίκηση
 • Διορισμός  Διευθυντών
 • Εγγεγραμμένο γραφείο
 • Γραμματέας της εταιρείας

Παρεπόμενες Εταιρικές Υπηρεσίες

 • Τήρηση λογιστικών βιβλίων και αρχείων .
 • Πρακτικά συνελεύσεων Μετόχων και Διοικητικού Συμβουλίου
 • Διοργάνωση  ετήσιων γενικών συνελεύσεων
 • Γραμματειακές υπηρεσίες, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν αρχειοθετήσεις,  μεταφράσεις, συμβολαιογραφικές πράξεις και φύλαξη εγγράφων
 • Λογιστικές  και ελεγκτικές υπηρεσίες

Οι κυριότερες χώρες  για τις οποίες προσφέρουμε υπηρεσίες είναι οι ακόλουθες:

 • Αυστρία
 • Μπελίζ
 • Βρετανικές Παρθένες Νήσους
 • Νησιά Κάιμαν
 • Κϋπρος
 • Ντουμπάι και ΗΑΕ
 • Αγγλία
 • Γιβραλτάρ
 • Γκέρνσεϊ
 • Χονγκ-Κονγκ
 • Isle of Man
 • Τζέρσεϊ
 • Λουξεμβούργο
 • Μάλτα
 • Ολλανδία
 • Νέα Ζηλανδία
 • Παναμάς
 • Σεϋχέλλες
 • Ελβετία

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με ένα από τα μέλη του προσωπικού μας  για περισσότερες πληροφορίες.

Ενέργεια & Φυσικοί Πόροι

Η Corporate Deals συνδυάζει τεχνική εμπειρία και γνώση της βιομηχανίας σε βάθος. Ενεργούμε για εταιρείες, κυβερνήσεις και χρηματοδότες για αμφιλεγόμενα και μη αμφιλεγόμενα θεματα και μπορούμε να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας σε κάθε στάδιο και ενδεχόμενο του κύκλου ζωής των ενεργειακών έργων, από την αδειοδότηση και τη χρηματοδότηση στην επίλυση των διαφορών.

Ενεργούμε σε όλους τους τομείς της ενεργειακής βιομηχανίας, ανοδικής ανάπτυξης του έργου, αγωγοί, έργα LNG και εμπορίας, διυλιστήρια, πετροχημικά, έργα ενέργειας, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς και παροχή συμβουλών σε σχέση με ενεργειακές πρωτοβουλίες που προκύπτουν, όπως ο μηχανισμός καθαρής ανάπτυξης και δέσμευση και αποθήκευση άνθρακα και βιοκαυσίμων.

Ο τομέας στον οποίο παρέχουμε τις εξειδικευμένες νομικές μας συμβουλές στην Ενεργειακή βιομηχανία περιλαμβάνει:

 • Αφαλάτωση, αδειοδότηση, χρηματοδότηση και ρύθμιση
 • Εξερεύνηση , αδειοδότηση και ρύθμιση Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
 • Διανομή, αδειοδότηση και ρύθμιση Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
 • Εμπορικές και νομικές συμβουλες σε Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο
 • Εμπορικές συναλλαγές , σύνταξης και συμβουλές σε Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο
 • Παραγωγή και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, αδειοδότηση και ρύθμιση
 • Παροχή εμπορικών συμβουλών σε σχέση με την παραγωγή και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, σύνταξης και συμβουλών
 • Αδειοδότηση και ρύθμιση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
 • Εμπορικά θέματα ενέργειας, διανομή και συναλλαγές
 • Εμπορικά θέματα ενέργειας όπως εταιρική διάρθρωσή, φορολογία και διακυβέρνηση.
 • Συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιριών ενέργειας, εταιρικές σχέσεις μετόχων, εμπορικές συναλλαγές
 • Ενεργειακή επίλυση διαφορών και αντιδικία
 • Θέματα ανταγωνισμού στις αγορές ενέργειας
 • Δημόσιες συμβάσεις και νομικά θέματα